[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w zwiazku z uroczystym wreczeniem medali ... zdemobliozowanym zolnierzom ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o uroczystości wręczenia medali zdemobilizowanym żołnierzom 26.06.1946 r.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.