1964 Szerencsés Új Évet Kivan Galambos Ferenc / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1963)
Biegnąca naga kobieta na tle słońca, księżyca i gwiazd, u dołu napis: 1964 Szerencsés Új Évet Kivan Galambos Ferenc. Sygnatura artysty di, numer dzieła: 815 w obrębie kompozycji.