[Afisz teatralny. Incipit] Głosy umarłych. - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1986)
Afisz teatralny premiery 21.11.1970; reżyser: Marcel Kochańczyk.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne