Zarządzenie w sprawie akcji sanitarno-porządkowej na terenie powiatu malborskiego / Prezydium Powiatowej Rady Narodowej i Miejskiej Rady Narodowej. ([s.n.], 1959)
Afisz z treścią zarządzenia 12.03.1959.