Ex Libris Przemysława Michałowskiego - Kaja, Zbigniew (1924-1983).; Michałowski, Przemysław (1913-1999). ([S. l., 1972)
Przedstawia tarczę herbową z Pegazem podtrzymywaną przez lwy.
Na odwrocie nazwisko aut., data i symbol techniki graf.