Ruinen von Ascalen. - Döbler, Jiří (1788-1845) (Praga: P. Bohman Erben, 1820)
Przedstawia widok na ruiny w Ascalon (dzisiejszy Izrael obok Strefy Gazy).
Data wydania na podstawie bibliografii.
Pod polem kompozycji po prawej informacje o autorze. Pod kompozycją po lewej: No 41.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł. Pod nim informacja o wydawcy.
https://www.abebooks.com dostęp 26.06.2026
Keywords: Grafika czeska; Akwatinta