Obwieszczenie o drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1933 roku / Pawlik Józef. - Pawlik, Józef (działacz polit.) (Prezydium Gdańskiej Powiatowej Rady Narodowej w Pruszczu Gdańskim, 1952)
Afisz z treścią obwieszczenia.