[Afisz. Incipit] Grand Hotel Sopot sobota 28 sierpnia 1948 ... wielki bal wybór "Miss Wybrzeże" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o balu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.