Poland Gdańsk / Stanny. - Stanny, Janusz (1932-2014) (Polish Tourist Information Centre, 1980)
Plakat reklamujący Gdańsk. Na druku: Bazylika Mariacka na kodze. Nazwisko autora na prawej dolnej krawędzi.