Nikt żywy w kraj młodości raz drugi nie wraca? : kilka uwag o "peryferyjnych" frageologizmach oznaczających młodość / Krystyna Nikołajczuk. - Nìkolajčuk, Hristina Mikolaïvna
Słowa kluczowe: frazeologia, innowacje.