Rewia noworoczna. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o Rewii 31.12.1945 i 1.01.1946 r. w programie - Duet Cichorackich, Żebrowicz Jadwiga, Marzecki Ryszrad, Grochowski Edmund, Sawiński Aleksander, Swiderski Leon, Trzosowski Wł., Szczęsny-Matlak Feliks.