[Afisz teatralny] Stanisław Wyspiański - Noc listopadowa / Ali Bunsch ; Teatr Wybrzeże. - Bunsch, Ali (1925-1985) (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze 28.05.1967 r. Układ sceniczny i reżyseria: Kazimierz Braun, scenografia:Ali Bunsch.