Gdańsk- Wrzeszcz Ulica Grunwaldzka / wg fotografii barwnej T. Bilińskiego. - Biliński, Tadeusz (1920-2002) (Biuro Wydawnicze "RUCH", 1960)
Przedstawia Aleję Grunwaldzką we Wrzeszczu, ujęcie z dachu kamienicy na rogu ul. Grunwaldzkiej i Do studzienki w kierunku Oliwy, ok. 1965 r.