Ex Libris Dr. Ladislaus Petrikovits / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1972)
Dyliżans, u góry na wstędze napis: Ex Libris, u dołu: Dr. Ladislaus Petrikovits. Sygnatura artysty monogram FA w obrębie kompozycji.