[Afisz. Incipit] Dla chcących się uczyć! Państwowe Liceum Pedagogiczne w Wejherowie ... przyjmuje zapisy ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz zachęcający do zapisywania się do wejherowskiego Liceum Pedagogicznego.