[Afisz. Incipit] Dla chcących się uczyć! Państwowe Liceum Pedagogiczne w Wejherowie ... przyjmuje zapisy ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz zachęcający do zapisywania się do wejherowskiego Liceum Pedagogicznego.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne