[Sierpień 80 : przed budynkiem dyrekcji Stoczni Gdańskiej] / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia robotników siedzących przed budynkiem dyrekcji stoczni w trakcie strajku w sierpniu 1980 r. w Stoczni Gdańskiej.