[Afisz teatralny] Alojzy Feliński - Barbara Radziwiłłówna / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1964)
Afisz informujący o przedstawieniu z okazji 600-lecia Uniwersytetu Jagiellońskiego. Reżyseria Halina Gryglaszewska, scenografia Jerzy Jeleński, muzyka Stanisław Radwan.