Aus den Büchern des Franz Kubat F. O. - Feil, Otto (1894-1985) (1936)
Przedstawia czarne i białe pola, na białych polach litery: F. K. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Aus den Büchern, z lewego boku: des i u dołu: Franz Kubat. Sygn. wyryta pod kompoz.