Aus den Büchern des Franz Kubat - Feil, Otto (1894-1985).; Kubat, Franz ([S.l., 1936)
Przedstawia czarne i białe pola, na białych polach litery: F. K. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Aus den Büchern, z lewego boku: des i u dołu: Franz Kubat. Sygn. wyryta pod kompoz.
Data wyd. wg działalności aut.