[Afisz. Incipit] Dziś 28 czerwca o godz. 19.00 Zabawa K.S. Elektrownia w "Polonii" Tylko tu gra Wicher! (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa informująca o zabawie.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.