[Afisz teatralny. Incipit] Nitouche (Mamzelle Nitouche) ... Operetka w 3 aktach 4 obrazach ... / Teatr Muzyczny. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria Danuta Baduszkowa, kierownictwo muzyczne Adam Chmielewski, dyrygent Zbigniew Bruna, scenografia Andrzej Sadowski.