Ex Libris Gdańskiego Archipelagu Kultury / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) ([wydawca nieznany], 2014)
Napis: Ex Libris Gdańskiego Archipelagu Kultury pomiędzy dwoma żaglami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.