Exlibris Kazi[mierz] Chłędowski / J. Hulewicz. - Hulewicz, Jan (1907-1980) ([wydawca nieznany], 1918)
W obramowaniu: na księdze leży chimera, a na niej siedzi naga kobieta, u góry szyldzik z napisem: Exlibris, na grzbiecie książki napis: Kazi[mierz] Chłędowski. Sygnatura autora i data na obramowaniu kompozycji.