Koncert popularny muzyki polskiej. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Teatrze Miejskim "Wybrzeże" 16.02.1947 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła