Wis soll ich bei den demnächst stattfinden Stadverordnetenwahlen wählen? ([wydawca nieznany], 1923)
Uloka zachecająca do głosowania na Deutsch-Soziale Partei w wyborach do Volkstagu w WMG w 1923 r. lub 1927 r.