Ex Libris Dr Stanisław Aulich / S. Gebus-Baraniecka. - Gebus-Baraniecka, Stefania (1905-1985) ([wydawca nieznany], 1963)
Kontury kościoła, niżej napis: Ex Libris Dr Stanisław Aulich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.