Przesłanie Jana Pawła II do młodych / Jarosław M. Popławski. - Popławski, Jarosław M. (1963- )
1. Idea wychowania i jego znaczenie w papieskich orędziach. 2. Papież jako nauczyciel prawdy. 3. Powołanie człowieka i jego realizacja.