Familie Ottmar Premstaller / O-B. - Beier, Ottohans (1892-1979) (1973)
Przedstawia skrzata w kapeluszu z piórkiem obejmującego dużą szyszkę, u dołu której siedzi biedronka. U góry napis: Familie Ottmar Premstaller. Sygn. aut w obrębie kompoz.