[Afisz. Incipit] Ogólnopolskie zawody gimnastyczne ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o zawodach na Stadionie Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu, 24-26.06.1950 r.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gimnastyka sportowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.