Magda Kupryjanowicz i Michał Kurkowski - Życie intymne Jarosława / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 24.07.2020 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Kuba Kowalski, scenografia i kostiumy: Kornelia Dzikowska.