Magda Kupryjanowicz i Michał Kurkowski - Życie intymne Jarosława - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 24.07.2020 r. na Scenie Malarnia. Reżyseria: Kuba Kowalski, scenografia i kostiumy: Kornelia Dzikowska.
Na okładce plakat, autor: Paweł Kamiński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.