Kampania cukrownicza 79 : w cukrowni w Pruszczu Gdańskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia maszyny cukrownicze w cukrowni w Pruszczu Gdańskim, 1979 r.