[Stan wojenny 1982] [Zamalowywanie napisu "Solidarność"] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia zamalowywanie napisu "Solidarność" na dachu budynku przy torach w okolicy stacji SKM Przymorze, wiosna 1982 r.