[Afisz. Incipit:] Obywatele! W dniu 22 lipca 1950 roku obchodzimy uroczyście 6-tą rocznicę powstania P.K.W.N. ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obchodach uroczystości w Malborku 21-22 lipca 1950 roku.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego -- rocznice -- druki ulotne; Sport -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła