Die Münsterkirche zu Bonn. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1839)
Przedstawia katedrę w Bonn.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.II., a po lewej: II.12. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 2 (1839), Lief. 12.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
polona.pl 20.05.2025
Keywords: Katedry; Bonn (Niemcy ; okolice); Grafika niemiecka; Litografia