[Afisz. Incipit] 11 listopada 1981 r. godz. 14.00 brama przy dyrekcji uroczystość przyjęcia przez Gdańską Stocznię Remontową im. Józefa Pisłudskiego. ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o uroczystościach.