Ex Libris Władysława Trzaski - Kuczyński, Edward (1905-1958).; Trzaska, Władysław (1881-1964). ([Toruń, 1955)
Na tle bfitych labrów herb szlachecki Trzaska, niżej otwarta książka i sowa. Napis u góry: Ex Libris, u dołu na wstędze: Władysława Trzaski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr., miejsce wyd. wg działalności aut.
Strona Ekslibris polski, dostęp 31.08.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.