Ex Libris Bernard W. Wreesmann Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1983)
Przedstawia głowę mężczyzny przywalonego spadającymi z regału książkami, u dołu napis: Ex Libris Bernard W. Wreesmann. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.