[Afisz teatralny] Czesław Miłosz - Światło dzienne / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1981)
Afisz teatralny informujący o wieczorze poezji 2.02.1981 r., przygotowanym z inicjatywy zespołu teatru zrzeszonego w NSZZ Solidarność. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Maciej Prus, scenografia: Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka: Andrzej Głowiński.