Danzig Langgasserthor - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia Bramę Złotą, widok z ul. Długiej ok. 1900 r.
Data wg budowy pocztówki i stempla pocztowego na awersie.
Fot. Gd.