[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Związek Zawodowy Robotników i Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Hotelowego ... organizuje ... 6-miesiączne kursy hotelarskie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o kursach.