[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ... Podaję do publicznej wiadomości i zarządzam przymusowe szczepienia ochronne ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o szczpieniach ochronnych, Gdańsk marzec-maj 1954 r.