[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ... Podaję do publicznej wiadomości i zarządzam przymusowe szczepienia ochronne ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o szczpieniach ochronnych, Gdańsk marzec-maj 1954 r.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ospa -- szczepienie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.