Ex Libris Marii I Jerzego Gwiazdowskich - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Gwiazdowska, Maria; Gwiazdowski, Jerzy ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1982)
W półkolu profil leżącej kobiety wyłaniającej się ze spękanej powierzchni. U dołu napis: Ex Libris Marii I Jerzego Gwiazdowskich. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.