Carlo Gozzi - Księżniczka Turandot = Turandot / Teatr Wybrzeże ; przekład Emil Zegadłowicz. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny przedstawienia dyplomowego Studium Aktorskiego, które miało miejsce 7.03.1980 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka Andrzej Głowiński.