[Afisz teatralny] Dzień bez kłamstwa : amerykańska komedia w 3-ch aktach H. Montgomery. - Teatr Miejski Komedia (Gdynia). (Gdynia : Teatr Miejski Komedia, 1946)
Afisz teatralny spektaklu. Reżyseria Wacław Zastrzeżyński, kierownik literacki Kazimierz Barnaś, dekoracje Władysław Królikiewicz. U dołu afisza znajdują się reklamy gdyńskich sklepów odzieżowych oferujących ubrania dla panów i kapelusze oraz suknie dla pań.
Keywords: Teatr Miejski Komedia (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.