[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki Ligi Kobiet urządza uroczystą akademię ... / Zarząd Wojewódzki Liga Kobiet (Gdańsk). ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie za okazji Dnia kobiet 6.03.1949 r. w sali Teatru Wielkiego "Polonia".