Kasimir Pulaski Marechal de la Terre de Lomza dans le Palatinat de Mazovie [...]. - Hopwood, James (1795-1855) (1839)
Przedstawia Kazimierza Pułaskiego, w półpostaci 3/4 w lewo, głowa 3/4 w prawo, na nieregularnym tle, ujetym od dołu i po bokach cieńką rameczką.