[Afisz teatralny] Mikołaj Gogol - Rewizor : Komedia w pięciu aktach / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza. (Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza, 1952)
Afisz informujący o przedstawieniu 26.09.1952 r. Inscenizacja i reżyseria Stanisław Łapiński, scenografia Iwo Gall.